Chili tonfisk med sauterad rödlök och apelsIn

Ingredienser

för 4 personer:
3 förpackningar tonfisk Rio Mare med Chilipeppar 80 g
2 milda röda lökar
2 apelsiner
10 färskpotatisar med skal
2 små lagerblad
3 msk extra jungfruolivolja
1,5 msk socker
1 msk äppelcidervinäger
salt

Stampa Ricetta

DELA RECEPTET MED DINA VÄNNER

PRODUKT SOM ANVÄNDS

Tonfisk i Olivolja med italiensk chilipeppar

Upptäck mer

Tillagning

    1. Skiva rödlöken, inte för tunt, och låt fräsa i en stekpanna med lagerblad, olja, socker, vinäger och en nypa salt. Låt dem bli genomskinliga , ta bort från värmen och tillsätt rivet apelsinskal eller skuret i små remsor, använd inte den vita delen av skalet.

    2. Koka potatisen i saltat vatten, låt dem rinna av och skär sedan i fyra delar utan att ta bort skalet, skala apelsinerna väl och skär dem i skivor.

    3. Lägg upp apelsinskivorna på ett fat, tillsätt potatis och lök och komplettera med tonfisken.

DE MEST POPULÄRA RECEPTEN