Chili tonfisk med sauterad rödlök och apelsIn


Ingredienser
för 4 personer:
3 förpackningar tonfisk Rio Mare med Chilipeppar 80 g
2 milda röda lökar
2 apelsiner
10 färskpotatisar med skal
2 små lagerblad
3 msk extra jungfruolivolja
1,5 msk socker
1 msk äppelcidervinäger
salt
3 förpackningar tonfisk Rio Mare med Chilipeppar 80 g
2 milda röda lökar
2 apelsiner
10 färskpotatisar med skal
2 små lagerblad
3 msk extra jungfruolivolja
1,5 msk socker
1 msk äppelcidervinäger
salt
Stampa Ricetta

Tillagning
1. Skiva rödlöken, inte för tunt, och låt fräsa i en stekpanna med lagerblad, olja, socker, vinäger och en nypa salt. Låt dem bli genomskinliga , ta bort från värmen och tillsätt rivet apelsinskal eller skuret i små remsor, använd inte den vita delen av skalet.
2. Koka potatisen i saltat vatten, låt dem rinna av och skär sedan i fyra delar utan att ta bort skalet, skala apelsinerna väl och skär dem i skivor.
3. Lägg upp apelsinskivorna på ett fat, tillsätt potatis och lök och komplettera med tonfisken.