Makaroner ”Alla Pugliese” med tonfisk och broccoli


Ingredienser
för 4 personer:
350 g makaroner
1 förpackning 160 g tonfisk Rio Mare i olivolja
500 g broccoli
1 lök
2 vitlöksklyftor
30 ml olivolja
30 g riven Parmesanost
1 chilipeppar
salt
350 g makaroner
1 förpackning 160 g tonfisk Rio Mare i olivolja
500 g broccoli
1 lök
2 vitlöksklyftor
30 ml olivolja
30 g riven Parmesanost
1 chilipeppar
salt
Stampa Ricetta

Tillagning
1. Skär broccolin i smala bitar och tärna stjälken. Hacka löken, skiva vitlöken och chilipepparn, bryn dem i en stor stekpanna med lite olja och sätt dem åt sidan.
2. Koka pastan och broccolin i rikligt med saltat vatten, häll av och tillsätt dem till den stekta blandningen tillsammans med en droppe av kokvattnet från pastan och broccolin.
3. Tillsätt Parmesanosten, rör om i en minut, tillsätt sedan den avrunna tonfisken och servera.