Tonfisktartar med avokado och fänkål

Ingredienser

4 personer:
2 x 160 g Rio Mare tonfisk i olivolja
1 avokado
1 fänkål
saft av en halv citron
1,5 msk extra jungfru-olivolja
salt & peppar
några salladsblad

Stampa Ricetta

DELA RECEPTET MED DINA VÄNNER

PRODUKT SOM ANVÄNDS

Tonfisk i olivolja

Upptäck mer

Tillagning

    1. Skär avokadon i små tärningar.

    2. Skölj fänkålen och skär den i små bitar. Låt tonfisken rinna av.

    3. Lägg avokado, fänkål och tonfisk i en skål. Tillsätt olivolja, citronsaft, en nypa salt och generöst med svartpeppar. Blanda försiktigt.

    Forma tartaren till fyra små puckar. Toppa med späda salladsblad och dra några varv med pepparkvarnen

DE MEST POPULÄRA RECEPTEN