Tonfisktartar med avokado och fänkål


Ingredienser
4 personer:
2 x 160 g Rio Mare tonfisk i olivolja
1 avokado
1 fänkål
saft av en halv citron
1,5 msk extra jungfru-olivolja
salt & peppar
några salladsblad
2 x 160 g Rio Mare tonfisk i olivolja
1 avokado
1 fänkål
saft av en halv citron
1,5 msk extra jungfru-olivolja
salt & peppar
några salladsblad
Stampa Ricetta

Tillagning
1. Skär avokadon i små tärningar.
2. Skölj fänkålen och skär den i små bitar. Låt tonfisken rinna av.
3. Lägg avokado, fänkål och tonfisk i en skål. Tillsätt olivolja, citronsaft, en nypa salt och generöst med svartpeppar. Blanda försiktigt.
Forma tartaren till fyra små puckar. Toppa med späda salladsblad och dra några varv med pepparkvarnen